De bruin Groen en Bestrating
Meer dan alleen tuinen

De bruin groen en bestrating uw tuin onze zorg. 

“Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.”


De Bruin groen en bestrating  veelzijdige groenexperts. Van tuinaanleg tot overkapping en schutting tot onderhoud . 

Want De Bruin groen en bestrating is úw partner in creatie, realisatie en onderhoud van tuinen en andere buitenruimtes. Voor bedrijven en particulieren. Kwaliteit in elke vierkante meter.

Wij weten als geen ander dat de tuin het verlengstuk is van uw huis. Deze verdient daarom alle aandacht. De Bruin groen en bestrating is de vakman die u hiermee helpt. Wij regelen alles: advies, ontwerp, realisatie, aanleg, productie/levering van alle materialen en zelfs het onderhoud.


HEEFT U BEHOEFTE AAN EEN PASSEND EN CREATIEF TUINIDEE?

 tuinadvies van De bruin groen en bestrating is inspirerend en persoonlijk. Voor een exclusieve, praktische of kindvriendelijke tuin die bij ú past. Voor een tuin die in balans is, waar u tot rust komt en kunt genieten van kwaliteit en schoonheid. In onze tuinadviezen hebben wij oog voor uw tuin en omgeving, maar ook voor wie u bent en wat uw leefstijl is.

De vakmensen van De bruin groen en bestrating zijn prima opgeleid, hebben specialistische kennis en jarenlange ervaring. Wij betrekken alle aspecten in ons advies: bestrating, snoeien, tuinieren en tuinonderhoud.

  


NA HET TUIN ADVIES KOMT DE AANLEG VAN DE TUIN.


Met onze jarenlange ervaring, veelzijdige vakkennis en ons enthousiasme, gaat De Bruin groen en bestrating graag aan de slag met de aanleg van uw tuin! 

Sierbestrating, een veranda, vlonder, tuinafscheiding, blokhut, schuur, overkapping? Een waterpartij of een andere wens? De Bruin groen en bestrating realiseert het en integreert het vakkundig in uw tuin! Want wij hebben passie voor levend groen, de bomen, planten en bloemen in uw tuin. Blokhut of tuinhuis kopen - Gratis Geleverd

Uw tuin verfraaien met een op maat gemaakt tuinhuis, een vlonder, een sfeervolle  overkapping , een mooie erfafscheiding of beschoeiing? Wij leveren, produceren en plaatsen alles op gebied van tuinhout en houtbouw.